آیا اکنون که به شورای حل اختلاف رفته خود مبلغ چک از حسابم برداشت میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۱ #24380894

در جریان یک اختلاف حساب ۸ سال پیش چندین چک بنده برگشت شد الان بعد از ۸ سال حساب من مسدود شده و تنها متوجه شدم که به شورای حل اختلاف نظرآباد رفته است و یک کد رهگیری دارم با مراجعه به بانک نتوانستند بگویند چه کسی و به چه مبلغی حسابم مسدود شده از کجا می توانم با کد رهگیری یا روش دیگری بدانم چه کسی و چقدر حسابم را مسدود کرده و چه کاری می توانم انجام دهم که حسابم باز شود؟ آیا اکنون که به شورای حل اختلاف رفته خود مبلغ چک از حسابم برداشت می شه یا با جریمه اش؟ قبلا از همکاری شما کمال تشکر را دارم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص مطرح شدن موضوع در شعب شورای حل اختلاف با توجه به صلاحیت شورای تا مبلغ ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال است و مازاد در صلاحیت دادگاه حقوقی .در ادامه نیز پس از مطرح شدن و طی مراحل رسیدگی و حکم محکومیت جنابعالی بنابر درخواست خواهان یا دارنده چک ،اجرائیه صادر و پس از ثبت در دبیرخانه اجرای احکام حقوقی شورا ،و گذشت ۳۰+۱ روز از ابلاغ اجرا به صورت واقعی و عدم پرداخت و یا حتی معرفی مال حکم جلب صادر میگردد حال باید ضمن مراجعه به واحد اجرا احکام مبلغ اصل خواسته به انضمام هزینه دادرسی و تاخیر تادیه (در صورت عدم گذشت خواهان (دارنده چک)) مشخص و بنابر شاخص ماه تادیه احتساب میگردد.در خصوص پیگیری مسدودی حساب دارنده حساب با در دست داشتن مدارک احراز هویت به بانک مربوطه مراجعه و در خواست دستورات حساب نماید و بانک موظف به پاسخگویی است و شماره نامه و حتی شعبه مربوطه را نیز موظف است در اختیار دارنده حساب قرار دهد. در خصوص رفع مسدودی نیز چک موصوف باید به طریقی منجر به پرداخت گردد.

با سلام
مبلغ چک به علاوه تاخیر تادیه و هزینه دادرسی از حساب شما کسر میگردد
میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید