شکایت از فروشگاه اینترنتی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۵۵ #24226511

با سلام خدمت همه
من چند روز پیش ازشون پودر جنسینگ و قرص مگارنج خریدم که برای چاقی استفاده میشود
ولی وقتی به دستم رسید فاسد و توی پودر کرم بود که گفتن مال جوانه گندمه وفیلمشم موجوده
الانم جواب نمیدن یا فحشم میدن اسکرین هم موجود دارم..
فقط یه شماره ایرانسل دارم و آدرس سایتشون
و آدرس فرستنده که صندوق پستی هست
الانم سوالم اینه که
ایا من میتونم شکایت کنم؟
و یا از چه طریقی اقدام کنم؟
ممنونم اگه جوابمو بدهید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست مطالبه وجه را تنظییم نمایید

بنام خدا،الزام به تحویل مبیع را بطرفیت ایشان از دادگاه بخواهید.

باسلام
بله می توانید. دادخواست استرداد وجه مطرح کنید. بابت توهین هم می توانید شکایت کیفری از طریق پلیس فتا مطرح کنید.

مستند ب فیش واریزی برای استرداد وجوه اقدام ب طرح دعوی کنید با ثبت دادخواست،همچنین موضوع تحت عنوان کلاهبرداری نیز قابل پیگیری هست و میتوانید ماوقع را با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارید

سلام دا خواست الزام به تحول مبیع را میتوانید از به دادگاه بدهید

درود
می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

میتونید دادخواست الزام به تحویل مبیع بدید