با توجه به اینکه قرارداد ما یک ماه نیم پیش تموم شده و من همون موقع اظهار نامه فرستادم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۷ #24214185

مهر ماه مهلت اجاره بنده تمام شده
موجر اظهارنامه فرستاد که نیاز مبرم دارم
بنده هم اظهارنامه فرستادم چون ملک دیگری دارید نیاز مبرم ندارید بیایید تا ۲۵ درصد اضافه کنیم
یه ماه نیم هرچه اصرار کردیم نیومد
چون میخواست من بلند کنه با قیمت بالا تری اجاره بده
ولی الان که ستاد کرونا اعلام کرده ازدواج فرزندان ذکور هم جزو استثناعات
زنگ زده میگه عقد نامه پسرمو میبرم تازه ازدواج کرده دیتور تخلیه میگیرم
با توجه به اینکه قراداد ما یک ماه نیم پیش تموم شده و من همون موقع اظهار نامه فرستادم بیا تمدید کنیم یا شماره حساب بده
الان این قانون جدید شامل ما میشه
یا نه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مصوبه مشمول شما می شود

با سلام
بله مشمول شما میشود

با سلام
بله مشمول جنابعالی می گردد .

درود
بله شامل شما می شود.