تعهدی که شخصی را از ارتباط با شخص دیگه منع کند قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۵ #24093925

با سلام
دختری ۲۷ ساله هستم و تصمیم به ازدواج با فرد مورد نظر خودم رو دارم از طرفی پدرم به شدت مخالف ازدواج من هستند و دلایل ایشان برای من قانع کننده نیست
حالا متوجه شدم پدرم میخواهد از من تعهد محضری بگیرد تا تعهد بدهم دیگه با این فرد در ارتباط نباشم
همچین تعهدی که شخصی را از ارتباط با شخص دیگه منع کنه امکان پذیر هست و به ثبت میرسه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید. چنین تعهدی موثر نیست

سلام این تعهد هیچ ضمانت اجرایی ندارد حتی اگر به صورت محضری ثبت شود

.اگر به ازدواج با ایشان اصرار دارید به دادگاه خانواده مراجعه کنید و تقاضای اجازه ازدواج به دلیل عدم رضایت بابا ی خود را مطرح کنید\\\\\

سلام این تعهد هیچ ضمانت اجرایی ندارد .

با سلام شما می توانید به دادگاه خانواده مراجعه و با اثبات این نکته که ایشان هم گفت شما می باشند از طریق دادگاه اجازه ازدواج خویش را اخذ نمایید

با سلام
این تعهد نامه مصداق سلب حق می باشد
که فاقد اعتبار قانونی است
و اگر مصر به ازدواج با ایشان هستید به دادگاه خانواده می توانید مراجعه کنید

اگر دلایل پدرتان برای ازدواج شما با ایشان منطقی نیست میتوانید ضمن مراجعه به دادگاه برای گرفتن اجازه ازدواج اقدام کنید.

چنین تعهدی نافذ نیست و شما میتوانید برای اذن ازدواج با این فرد از طریق دادگاه اقدام نمایید .