شکستگی فک و بی حسی لب توسط دندانپزشک چه مقدار دیه دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۹۶۷ #24035

با سلام بنده دختری 27 ساله هستم 2 سال پیش برای چکاب به دندونپزشک مراجعه کردم و ایشون تشخیص داد که باید دندون های عقل بنده کشیده شود که در حین کشیدن فک بنده را شکوند و عصب را نیز قطع کرد که بنده طی عمل جراحی فک قرار گرفتم در حال حاضر 5 سانت پلاتین در فک بنده هست و لب پاییینم برای پارگی عصب بی حس است بعد از عمل 15 روز فک بنده بسته بود و اذیت های زیادی از جمله از دست دادن کارم این حادثه برای بنده داشت در نهایت دکتر هزینه جراحی را دادن ولی به دلیل رفتار های بد و سختی هایی کشیدم ازشون شکایت کردم حالا بعد از 2 سال دوندگی رای اعلام شده 1% دیه کامل بابت بی حسی لب است و می گن چون هزینه عمل فک را دکتر داده دیه تعلق نمی گیره این را هم بگ.یم که بعدا فهمیدیم اصلا دندون عقل بنده نیازی به جراحی نداشت من احساس می کنم ایشون پارتی بازی کردن می شه حق و حقوق بنده را بگویید ممنون

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به دادسرای جرائم پزشکی مراجعه کرده و یا از طریق دادسرا علیه ایشان شکایت خود را مطرح نمائید.در این صورت بعد از ارجاع به پزشکی قانونی میزان آسیب وارده مشخص خواهد شد.

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

در صورتی که کشیدن دندان عقل شما ضرورت نداشته پزشک به یک چهلم دیه کامل محکوم است در خصوص شکستگی فک شما نیز چون حکم دیه شکستگی استخوان را دارد بر مبنای آن محاسبه خواهد شدلذا می توانید به رای صادره اعتراض کنید.

گرفتن حق شما به مدارک موجود بستگی خواهد داشت لذا میتوانید به دادسرای جرائم پزشکی مراجعه کرده و یا از طریق دادسرا علیه ایشان شکایت خود را مطرح نمائید.در این صورت بعد از ارجاع به پزشکی قانونی میزان آسیب وارده مشخص خواهد شد.

موید باشید