مزایده زمین چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۵۷ #23768052

سلام و خسته نباشید الان ۱ماه کارشناسی زمین انجام شده هنوز هیچ خبری از تاریخ مزایده نیست چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام منتظر ابلاغ باشید.

بادرودوسلام مدت زمان غیرقابل پیش بینی می باشد.

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

باسلام
اگه منظورتون مزایده در اجرای احکام مدنی هست بعد از صدور نظریه کارشناسی باید به شعبه مراجعه و درخواست جلسه مزاید کنید که حداقل یکی دو ماهی با توجه به حجم کارهای شعبه طول میکشه

با سلام .
زمان دقیق قابل پیشبینی نیست

با احترام مدت زمان قابل پیش بینی نیست

باسلام
معمولا از تاریخ ابلاغ نظریه کارشناس و عدم اعتراض به نظریه از سوی هر یک از طرفین دعوی ۲ الی ۳ ماه زمان میبرد.