زمان لازم برای اجرای گواهی عدم سازش چقدر است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۵ #23767080

سلام. زمانی که گواهی عدم سازش توسط قاضی صادر میشه و درخواست طلاق توسط زوج هم صورت گرفته ایا همون فرداش زوج میتونه اون گواهی رو برداره بره یه دفتر ثبت ازدواج و طلاق را جاری کنه؟ یا اینکه باید صبر کنه ببینه زوجه اعتراض تجدیدنظر میزنه یا نه؟
اگر نمیتونه چقدر چند روز باید صبر کنه و از چند روز بعد از صدور گواهی میتونه بره و طلاق را در دفترخونه جاری کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اعتبار گواهی عدم سازش به مدت ۳ماه است

سلام
سه ماه بعد از قطعی شدن گواهی عدم سازش .

درود از زمان قطعی شدن رای ۶ماه اعتبار داره که ظرف سه ماه اول باید ثبت اولیه بشه

سلام و وقت بخیر.
باید مهلت های تجدیدنظر و بعد آن فرجامخواهی منقضی شود.اگر زوجه در این مهلت ها اعتراضی کرد که منتظر رسیدگی باشید ولی در غیر اینصورت بعد از انقاضای این اوقات و عدم اعتراض، رای قطعی شده و تا سه ماه فرصت دارید ارائه بدهید به دفتر رسمی طلاق.
موفق باشید.

سلام وقت بخیر
این فرصت طبق قانون حمایت خانواده سه ماه است

سلام
پاسخ دقیق سوال شما در ماده ۲۱ آیین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده ۱۳۹۳ آمده است.
اگر مرد حقوق مالی زن را کامل تصفیه کند با داشتن حکم طلاق در صورتی که زن در دفترخانه حاضر نشود می تواند زن را طلاق دهد.

اگرحق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی اسقاط نشده سه ماه بعد از قطعی شدن گواهی صدور عدم سازش.