ایا ایشان میتواند به جرم خیانت در امانت از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۸ #23494299

با سلام . همسرم که با هم در حال طلاق هستیم ، سگی را به من سپرده بود که متاسفانه این سگ از دست من فرار کرد و شکم به این هست که همسرم آن را دزدیده باشد تا از من شکایت کیفری خیانت در امانت بزند و من را مجبور کند که از مهریه و نفقه بگذرم ولی مطمئن نیستم کار او باشد. به کلانتری رفتم و گزارش دادم ولی کلانتری با همسرم تماس گرفتند و ایشان گفتند سگ دست ایشان نیست در نتیجه کلانتری چیزی را قبول نکردند و ثبت نکردند و گفتند اگه میخواهی به دفتر خدمات قضایی برو ولی ممکن است به جرم خیانت در امانت از تو شکایت کند. حالا میخواستم بپرسم باید چه کار کنم؟ باید به دفتر خدمات بروم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر نمی رسد خیانت در امانت باشد.

سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید

درود بار اثبات ادعا بردوش مدعیست

بادرودوسلام مدعی می بایست ادعای خودرا محرزومثبت نماید.

بار اثبات ادعا بردوش مدعیست ک باید در جهت اثبات ادعای خود شواهد و مستنداتی ارائه دهد،مطابق آنچه صرفا در متن سوال آمده نمی‌توان خیانت در امانت را محقق دانست

باسلام
مشمول جرم خیانت در امانت نمیشود اما بهتر است اظهارنامه ای برای همسر خود ارسال نمایید

مدعی باید بتواند ادعای خویش را به اثبات برساند