برای ترک انفاق شکایت کرده و نتیجه اش به نفع وی شد و برای اخذ توضیح و تفهیم اتهام باید به دادیاری بروم، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #23450496

سلام.
خانومم خانه را بدون اجازه ترک کرده و خانه پدری هست اظهاریه و ریش سفید فرستادم به زندگی مشترک نیومد درخواست تمکین دادم که فعلا محکوم شد و جای اعتراض دارد و خانومم برای ترک انفاق ازم شکایت کرده و نتیجه اش به نفع خانم شد و برای اخذ توضیح و تفهیم اتهام باید به دادیاری برم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا تحقق جرم ترک انفاق منوط به تمکین زوجه است
ثانیا صدور حکم قطعی تمکین علیه زوجه مانع از تحقق بزه ترک انفاق می‌باشد وبا توجه به اینکه حکم تمکین فعلا قطعیت پیدا ننموده است دادسرا باید تا قطعیت رای تمکین از رسیدگی خودداری نمایید
ثانیا ارائه حکم الزام به تمکین زوجه مانع از تحقق بزه ترک است

سلام
میتوانید به کلیه پرداختی ها و واریزی ها به حساب ایشان استناد نمایید

سلام وقت بخیر
اگر واریزی از طریق کارت به کارت انجام داده اید و فیش دارید و موارد و اقلامی که در ۶ ماه اخیر خریداری نموده اید می توانید به آن ها استناد نمایید ضمن اینکه قبل از مراجعه به دادیاری مبلغی را برای خانم واریز نمایید و در دفاعیات خود مطرح نمایید که زندگی مشترک به منزله تامین نفقه می باشد .