با توجه به استناد به این رای میشه طرح دعوی اثبات رجوع از اذن و قلع و قمع مستحدثات داد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۵۹ #23345988

در خصوص دادنامه شماره .... صادره شعبه .... که به موجب آن در مورد دعوی مطروحه تجدید نظر خوانده بخواسته رفع تصرف از قسمتی از ملک خود در ضلع جنوبی و راه ایجاد شده و قلع و قمع مستحدثات و کابل برق و لوله آبیاری و رفع مزاحمت تعبیه درب به علاوه خسارات قانونی با استدلال به اذن انتفاع و قابل رجوع بودن آن ، حکم به خواسته صادر گردیده است نظر به محتویات پرونده و حسب تحقیقات معموله در این مرحله از رسیدگی توجها به اظهار شخص خواهان در جلسه رسیدگی این دادگاه (( مبنی بر اینکه ایجاد راه در مورد تصرف از جهت اجبار موقع کاشت درختان ، ۲ متر کنار رفته است و در مورد لوله آب علاوه بر خواندگان بدوی استفاده کننده وجود دارد )) لهذا صرف نظر از صحت و سقم مورد تصرف عدوانی با عنایت به وجود اذن انتفاع و با اعراض از حق توجها به فقد عناصر سه گانه تصرف عدوانی به استناد مواد ۱۵۸ و ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی با نقض آن قسمت از دادنامه ، حکم به رد دعوی و در مورد مزاحمت از حق با نقض قسمت دیگر از دادنامه ، قرار عدم استماع دعوی بدوی صادر و اعلام می گردد رای صادره قطعی می باشد .

🌹🌹سوال :
رای بدوی در این پرونده به نفع ما بود و این رای تجدید نظر در همان پرونده هست ، حال با توجه به استناد به این رای میشه طرح دعوی اثبات رجوع از اذن و قلع و قمع مستحدثات داد؟؟؟؟ و به نتیجه مثبت منجر میشه ؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام.نیاز به بررسی مدارک دارد....

بدون ملاحظه مدارک امکان اظهارنظر میسر نیست...

سلام
نیاز به بررسی مدارک دارد

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با درود به دلیل حساسیت موضوع باید مدارک بررسی شود

بدون رویت مدارک و بررسی جزئیات نمیتوان اظهارنظری نمود .