معنی صدور قرار جلب به دادرسی چیست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۳,۵۱۹ #23282

با سلام.میخواستم معنی قرار جلب به دادرسی رو بدونم؟؟دوم،،،آیا در قرار جلب به دادرسی متهم مجرم شناخته شده یا هنوز متهم است؟؟سوم،،،آیا بازپرس بنا بر جرمی که متهم انجام داده قرار صادر میکند یا با توجه به ضرر مالی که به شاکی زده است؟؟با تشکر از شما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود/ تشخیص اولیه بازبرس این است که جرمی اتفاق افتاده ولی تا قطعی شدن شخص متهم است نه مجرم

قرار جلب ب دادرسی از طرف دادسرا صادر می‌شود و ب این معناست ک موضوع با احراز جرم از نظر ایشان در دادگاه قابل رسیدگی هست و جهت رسیدگی و صدور رای نهایی پرونده ب دادگاه می‌رود ک دادگاه در نهایت بر اساس مستندات و شواهد اقدام ب دادرسی و صدور رای مقتضی خواهد کرد

سلام معنی صدور قرار جلب به دادرسی آن است که وقوع جرم از سوی متهم برای بازرپرس یا دادیار مسلم است لذا اقدام به صدور قرار مزبور می کند تا متهم برای دفاع از اتهام انتسابی به دادگاه مراجعه نماید
صدور آن حسب وقوع جرم است نه ضرر شاکی

بااحترام
زمانی که تمامی مراحل در دادسرا توسط بازپرس یا دادیار به اتمام میرسد برای اخرین دفاعات و صدور حکم به دادگاه ارسال میشود که این موضوع جلب دادرسی میباشد

باسلام
اگر قرائن و دلایل موجود دال بر پیدایش و وجود اتهامی بر علیه شخصی باشد توسط بازپرس دلایل و مستندات جمع آوری و سپس برابر سیر مراحل قضایی با صدور کیفرخواست برای دادخواهی به دادگاه صالح ارجاع می گردد.

سلام
یعنی فرد مورد شکایت از نظر دادسرا مجرم شناخته شده و باید برای وی درجلسه دادگاه جلسه محاکمه و حسب مورد تعیین کیفر صورت گیرد

سلام
زمانی که بزه انتسابی نزد بازپرس محرز بوده و متهم دلیل کافی برای منع تعقیب نداشته قاضی دستور جلب دادرسی خواهد داد.