برای شکایت و اعاده حیثیت چه مدارکی لازم هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۷ #23153990

باسلام بنده شغلم گردشگری هستش چندوقت پیش خانومی بابنده تماس گرفتن که برای گردش از جاهای تاریخی شهرمون ایشون رو راهنمایی کنم و براشون وقت بزارم تا جاهارو ببینند بعد از دید و بازدید جاها این خانوم بعد از مدتی مزاحمت داره ایجاد میکنه و از طریق پیج اینستا بتده برای برادر بنده که متاهل هستن مزاحمت ایجاد میکنه و به بنده چندین بارتماس میگیره که جواب گو نبودم ایشون یک خانوم متعلقه هستن و مجرد چون بنده کارم گردشگری هستش ایشون چند تا فیلم وعکس از موقع ناهار یا داخل ماشین عکس وفیلم گرفتن ایا میتواند فردا روزی برای بنده مشکل ایجاد کند یا بخواهد خودش رو غالب بنده کند یا باعث عابرو ریزی بنده بشه ممنون میشم راهی یاراهنمایی پیشنهادکنید

مشاوره حقوقی افترا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به جرم مزاحمت شکایت کیفری کنید ولی اعاده حیثیت در این فرض امکان نداردوامکان اثبات رابطه نامشروع نیست

شما با مراجعه به دفتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت شکواییه خویش را به ثبت برسانید

به جرم مزاحمت از ایشان شکایت کنید.

میتوانید به اتهام مزاحمت از وی شکایت کنید.

با احترام میتوانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

بادرودوسلام تحت عنوان مزاحمت شکایت مطرح و ارایه نمایید.

سلام می توانید شکایت کیفری نمایید