از نظر شما این کار ایرادی داره و غیرقانونی محسوب میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #23066398

سلام،من ۸۰ هزار تا ماسک رو می‌خوام از یک تولید کننده در خواست تولیدش رو بکنم و بخرم ازش و پخ شکن به شهر حالا از نظر شما این کار ایرادی داره و غیرقانونی محسوب میشه؟؟؟ ضمنا ارسال و دریافتش به شهر های دیگه مشکلی ندار؟
ممنوم

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبل از عقد قرارداد موضوع را از سازمان صمت استان خود استعلام نمایید .

با توجه به مقرراتی که در شرایط کنونی وضع شده و محدودیت های اعمال شده از سوی ستاد مبارزه با کرونا بهتر است قبل از عقد قرارداد موضوع را از سازمان صمت استان خود استعلام نمایید .

درخواست سفارش خود را طی قرارداد مکتوب ارسال کنید و از این حیث هیچ ایرادی بر ان متصور نیست لذا نگهداری ماسک در اوضاع کنونی در مدت طولانی می تواند از اسباب احتکار باشد