شکایت از آتلیه به دلیل عدم تحویل عکس و فیلم و انتشار عکس عروسی در پبج اینستاگرام چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۹۰۷ #22821894

سلام روز بخیر
فیلمبرداری و عکاسی عروسی ما توسط یکی از دوستانمون انجام شد و ما قرار داد مکتوب باهاشون نداریم بعد از گذشت ۲ سال ایشون جواب مارو نمیدن و عکس و فیلم ‌ما رو تحویل نمیدن و زمانی که ما توسط دوستان مشترک با خبرشون کردیم که قصد شکایت داریم پیغام فرستادن که شکایت کنید پاک میکنیم عکس و فیلمتونو و بعد پیغام دادن که هارد بیارن فیلمو بدیم بهشون ما هم هارد فرستادیم اما باز بعد از گذشت ۱ماه هارد و گرفتن و جواب نمیدن و فیلمو تحویل نمیدن و عکس هامونم برای چاپ نمیدن و چندین عکس واضح مارو توی پیج عمومی اینستاگرامشون قرار دادن جرم این اعمالشون چیه و مجازاتشون؟ و اینکه بعد از گذشت این ۲ سال در صورت تحویل عکس و فیلم ‌ما باید پول و تطبق تعرفه امسال بدیم یا سالی که کارو انجام دادن؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
علاوه بر دادخواست حقوقی مبنی بر الزام ایشان به ایفای تعهدات و نیز پیگیری از طریق اتحادیه ، می توانید به اتهام هتک حیثیت از طریق انتشار عکسهای خصوصی شما مندرج در قانون جرایم رایانه ای از ایشان شکایت نمایید .
مبلغ پرداختی شما بر اساس توافقی که در روز قرارداد صورت گرفته انجام می پذیرد .

هتک حیثیت رایانه ای از طریق انتشار صوت یا تصویر قابل تصور است.و قابلیت شکایت را دارد

باسلام
عمل ایشان جرم بوده و قابل پیگیری می باشد
بدلیل نشر عکس و فیلم های خانوادگی از ایشان شکایت نمائید
ودادخواست الزام به تحویل فیلم و عکس دهید
وحساب شما تاریخ انجام فیلمبرداری می‌باشد و نه تاریخ تحویلی که خودش قصور انجام داده

به جرم انتشار عکس و فیلم خصوصی و هتک حیثیت می توانید شکایت کنید و نیز میتوانید الزام ایشان را به تحویل فیلم و عکسها از دادگاه بخواهید

به عنوان هتک حیثیت موضوع از جرایم رایانه ای است لذا می توانید شکایت کنید

به اتهام هتک حیثیت رایانه ای شکایت کنید و نیز درخصوص عکس و فیلم دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی را بدهید‌. به اتحادیه مربوطه نیز میتوانید مراجعه و همزمان شکایت کنید

سلام .به جرم انتشار عکس و فیلم خصوصی و هتک حیثیت از ایشون شکایت کنید بصورت حقوقی نیز میتوانید الزام ایشان رو ب تحویل فیلم از دادگاه بخواهید