آیا همسرم با وجود ترک خانه میتواند درخواست طلاق کند و مهریه به او تعلق گیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۲۰۱ #22665408

با سلام
همسرم با یه دختر ۳ ساله ام ۲ ساله رفته خونه مادرش بخاطر اعتیادم. که تریاک میکشم از لحاظ مالی هم دستم به دهنم میرسه و خوشبختانه هیچ کمی واسشون نزاشتم خونه گرفتم شغل داشتم ولی فقط بخاطر اعتیادم از خونم رفته و اصلا هم نمیزاره بچمو ببینم. گفته باید ترک کنی حالا من ترک کردم و رفتم دنبالش بازم نیومد سرزندگیش. من تا یک سالگی خرجیشو میفرستادم ولی بعد یک سال که دیدم زنم نه جواب تلفنم رو میده و هیچ ارتباطی با من نداره و نمیزارع دخترمو ببینم حالا به نظر شما اون میتونه طلاق بگیره و مهریه هم بش تعلق میگیرع یا نه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در هر حال مهریه حق زوجه هست و می تواند مطالبه کند.اگر عسر و حرج را اثبات نماید،می تواند طلاق بگیرد

با درود مهریه به قوت خود باقی است و قابل مطالبه است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مهریه حق زن و قابل مطالبه است
طلاق نیز پس از تقدیم دادخواست بررسی و نتیجتا رای صادر خواهد شد

ایشان می تواند مطالبه مهریه نماید چون مهریه حق خانم است اما در خصوص طلاق دادگاه تصمیم گیرنده است

با سلام
مهریه حق مسلم زوجه میباشد
برای طرح دادخواست طلاق از طرف زوجه ، زوجه میبایست عسر و حرج خود رااثبات نماید و نظر نهایی با دادگاه است

مهریه هیچ ارتباطی به زندگی کردن و تمکین زوجه ندارد و درهرحال قابل مطالبه است اما برای ایجاد شرایط طلاق برای زوجه قضیه متفاوت و شرایط سختی پیش روی زوجه قرار میگیرد و بطور کلی قدرت طلاق در اختیار اقایان است

سلام ایشان تا زمانی که حکم الزام به تمکین وی صادر نشده باشد مستحق نفقه می باشد و می تواند مطالبه نماید و همچنین مهریه ایشان نیز باید پرداخت شود