آیا می‌توانم از طریق شکایت ایشون رو وادار به پرداخت اجازه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۶ #22662873

با سلام
سه دنگ از خانه ای همسرم در آن زندگی می‌کند به نام من هست، ایشون بابت زندگی در خانه به من هیچ اجاره بهایی پرداخت نمیکند،
آیا می‌توانم از طریق شکایت ایشون رو وادار به پرداخت اجازه کنم؟
آیا خسارت این چند ماه که در خانه زندگی کردن هم میشه گرفت؟
با توجه به اینکه من در حال حاضر شهرستان هستم و خانه کرج هست میتونم در شهرستان برای شکایت اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوجه باشید بله می توانید از زوج مطالبه اجرت المثل نماید

باسلام
بله میتوانید اجاره دریافت نمایید.و همچنین
برای طرح دعوی میتوانید از دفاتر خدمات قضایی شهرستان خود اقدام نمایید ولی برای پیگیری باید به کرج مراجعه نمایید

بله میتوانید اجرت المثل دریافت نمایید و بایستی از کرج اقدام نمایید

سلام
در زندگی مشترک اصل بر اذن و اباحه استفاده از اموال زوجین از یکدیگر هست اگر شما مایل به اقامت ایشان در ملک مزبور نیستید از طریق قانونی نسبت به رفع تصرف اقدام کنید

سلام دوست گرامی
بله می توانید اجاره نسبت به ۳ دانگ را مطالبه نماید
بله اجرت المثل زندگی گذشته را نیز می توانید مطالبه کنید
خیر به این شکایت شما در محلی که خانه است ترتیب اثر داده می شود
ولی بنظرم چون وقتی که با همسرتان زندگی می کردید رضای قلبی بر این داشتید که با همسرتان به رایگان با ایشان زندگی کنید از نظر اخلاقی این شکایت صحیح نیست و بر زندگی مشترک شما نیز تاثیر نامطلوبی دارد.

با سلام با توجه به اینکه تا کنون با اجازه و اذن شما سکونت داشته ولی میتوانید صراحتا از این اذن عدول نموده و چنانچه به تصرف و سکونت ادامه دهد شما میتوانید از ایشان اجرت المثل متعلقه را مطالبه نمایید.

مشخص نیست شما زوج هستید یا زوجه