اگر بانک ملک بنده را ضبط کند بنده چه خساراتی میتوانم از فروشنده بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۵ #22574436

با سلام خدمت شما اساتید محترم
بنده سال ۹۴ یک واحد آپارتمان با وام مسکن به مبلغ ۳۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان خریداری کردم
واحد بصورت پیش فروش بود و وام و سود دوران مشارکت برعهده خریدار ( یعنی بنده) بود زمان تحویل ملک و انتقال سند در مبایعه نامه درج نشده بود و قرار بود یک ماه بعد انتقال سند و تحویل ملک صورت گیرد اما اکنون بموجب رای دادگاه توانستم انتقال سند را انجام دهم فلحال اصل وام بدون آگاهی و رضایت بنده را به ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون افزایش داده آمد و سود و جرایم مشارکت هم به آن افزوده شده و جمعا مبلغ ۲۶۰.۰۰۰.۰۰۰ میلیون تومان شده
اکنون بدلیل عدم قسط بندی بانک قسط مصادره و مزایده ملک را دارد
وجه التزام در قرارداد نوشته نشده

لطفا عناوین مطالبه خسارات از فروشنده عنایت فرمایید

باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بستگی به مفاد قرارداد و مبایعنامه دارد.

وقت بخیر بهتراست قرارداد خود را به رویت متخصص برسانید .

سلام نیازمند بررسی قرارداد پیش فروش است

درود
بهتراست قرارداد خود را به رویت متخصص برسانید .

درود
باتوجه به اینکه ملک را با سایر بدهکاری از جمله وام خریداری نمودی بابت افزایش سود بانکی یا هرنوع خسارتی از این طریق متحمل شدی از فروشند مطالبه نمایید صرفا میتوانید نسبت به رای و کاهش سود بانکی اعتراض نمایید

سلام
مدارک مستلزم بررسی است

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی مستندات می باشد