مزاحمت خیابانی و ضرب و جرح چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #22549720

چهارشنبه سوری برا خرید رفته بودم تقریبا ۷ بود که چهار تا پسر شر و کردن تو خیابون به اذیت کردنم و وسایلم رو پرت کردن و حرکات بد و فحش دادن، منم پیاده بودم و مرکز خرید به خونه نزدیک، که آخرش من به ذهنم رسید گفتم به ۱۱۰ زنگ‌ بزنم که داشتن در میرفتن که من از پلاک خوردرو عکس گرفتم، که با حال بد رفتم کلانتری و صورت جلسه و فرداشم نامه پزشک قاتونی، بهم گفتن نیاز به روانپزشک هست خیلی پریشونه ذهنم از اون شب خواب ندارم رو آوردم به قرصای آرام بخش برا پزشکی قانونی رفتم چندبار تو خیابون از وحشت بیحال شدم مدام همه جا رو چک میکنم شبا کابوس میبینم نصفه شب با جیغ بیدار میشم همش فک میکنم الان میان تو خونه از حتی همسایه ها هم میترسم شبا همش پشت پنجره م در پارکینگ و بالا رو چند قفل میزنم چوب تخت و سینی میزارم پشت در. با رفتنم به پزشک چطوری میتونم اثبات کنم و لینکه در روند پرونده چه تاثیری داره نتیجش چی میشه

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به پلاک یادداشتی و صورتجلسه ضابط شما می توانید شکایت کیفری مبنی بر آزار و اذیت ارائه نمایید و با استفاده از همان پلاک خودرو اشخاص را بیابید

سلام شما می توانید شکایت کنید از آنها البته اگر ادرسی یا مشخصاتی داشته باشید بنتیجه می رسد و صورت جلسه پلیس هم می تواند مستند باشد البته اگر شاهد باشد بهتراست