من بیخیال شده ام و پولم را میخواهم که او هم نمیدهد، چاره قانونی چیست؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۰۵ #22249241

با سلام
من ( مذکر ) جهت صیغه موقت با خاله ای ناشناس تماس گرفتم و او در قبال صیغه موقت از من پول خواست و حدودا ۱ میلیون ۵۵۰ هزار تومان در طی ۴ مرحله از من گرفت (۳۰۰ هزار تومان برای خانومی که صیغه شه و ۳۰۰ هزار تومان برای شیرینی خودش و ۱ میلیون تومان هم ضمانت ) و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هم میخواست که من ندادم و او گفت که اگر ۵۰۰ هزار تومان را نریزی پولت میسوزه و نمیدم الان من بیخیال شده ام و پولم را میخواهم که او هم نمیدهد.
چاره چیست؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق پلیس فتا اقدام کنید.

درود بر شما
در مورد وجه میتوانید به استناد مدارک موجود دادخواست مطالبه وجه دهید . اقدامات چنین افرادی تحت حمایت قانون نبوده و میتوانید از ایشان شکایت و اعلام جرم نمایید .

برای مبلغ پرداختی می توانید دادخواست استرداد وجه را علیه ایشان مطرح کنید

دادخواست مطالبه وجه بدهید

به نظر قیدپیگیری را بزنید ارزش ندارد مجبور می‌شوید هزینه مضاعفی خرج کنید

با درود
میتوانید دادخواست استرداد وجه بدهید.

با سلام؛
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست استرداد وجه به طرفیت شخصی که مبلغ را به حسابش واریز کرده اید، نمایید.
موفق باشید.