آیا مشکلی برای خودم پیش نمی آید با توجه به این که به او فحاشی نموده ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #22235254

سلام. وقت بخیر
چند روز پیش من بدون هیچ بی‌احترامی از برادرم خواستم که احترام مادرم را داشته باشد. منتها چون او خیلی عصبی است به من حمله کرد. قصد داشت سرم را به ماشین بکوبد که نتوانست اما گردن و دستم را با ناخنش زخمی کرد. من هم کاملا به خودم مسلط بودم و هیچ آسیبی به او نرساندم.
بعد از این ضرب و جرح من به او فحاشی نموده ام.
با توجه به این موارد اگر من از او شکایت بکنم (پزشکی قانونی آثار جراحات روی بدنم را ثبت کرده) آیا مشکلی برای خودم پیش نمی آید؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند اگر شکایت نمایید مشکلی برای شما پیش نمی آید. و ایشان هم میتواند نسبت به فحاشی از شما شکایت نماید. ولی باتوجه به اینکه موضوع درگیری شما یک درگیری ساده برادرانه بر سر مساله مادرتان بوده و شکایت قضایی مطلوب همان مادرتان نیست. بهتر است با سعه صدر و احترام بیشتر این موضوع را فیصله دهید.

با سلام و عرض ادب؛ نه رابطه خویشاوندی و نه ارتکاب جرم از سوی دیگران مجوزی برای انجام دان جرایم علیه آنها به شمار نمی رود و هر شخص می بایست پاسخگوی عمل خود باشد.