چگونه به این نوع رای اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۱ #21999721

با سلام از من شکایتی به اتهام توهین و انتشار عکس خصوصی شده بود که توهین رو اقرار کردم اما انتشار عکس رو به هیچ عنوان قبول نکردم. بعد از مدتی شاکی رضایت داد و قاضی برای جرم توهین منع تعقیب صادر اما برای انتشار مجرم شناخته شدم و گفته شده که اقرار صریح متهم... آیا مرسوم هست که به دلیل اقرار به یک جرم، قاضی اتهام دیگر را هم به متهم نسبت بدهد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز، طبق قانون مقام قضایی می بایست در اولین جلسه رسیدگی، اتهام انتسابی را به متهم تفهیم کند که تفهیم اتهام گویند، لکن باید صورتجلسه رسیدگی را دقیقا مطالعه کنی و بعدش امضا که متاسفانه مرسوم شده قاضی آنرا با طرح سوال و پرسش از طرفین مکتوب می کند و نهایتا بدون مطالعه از سوی طرفین امضا می گردد، شاید که در یک جا اشتباه وکلی پاسخ دادید که حمل بر اقرار شده، به هر حال نظر ایشان اینگونه بوده و با توجه به رضایت شاکی، تجدیدنظرخواهی کن

با احترام با اقرار خود جرم اثبات شده است

شما اقرار کردید.............

سلام با اقراریکه تحت اکراه نباشد قابل اثبات است.

با درود جرم با اقرار اثبات می‌گردد.

بااحترام علم قاضی دخالت در موضوع نموده و متهم شناخته شدید

می توانید اعتراض نمایید و دفاع نمایید که اقرار شمادر خصوص توهین بوده است