آیا همسر سابق میتواند به بهانه های واهی و دیدن فرزندان خانه ای که سه دانگ آن متعلق به اوست را تصرف کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #21942453

با سلام و خسته نباشید به کارشناسان محترم

سوال بنده جهت رفع مشکل بنده خدایی میباشد که به جد دچار مصاعب و و مشکلاتی شده که عمیقا یاری خدا و شما را می طلبد.

آیا زوجه پس از طلاق و ازدواج مجدد میتواند جهت دیدار و رسیدگی به فرزندان و به بهانه های واهی و هر وقت بخواهد به منزل مسکونی که سه دانگ آن را بصورت مشاع با همسر سابقش شریک میباشد سکونت و اقامت چند روزه و چند ماهه یابد و هر گونه دخل و تصرف و اختیارات و تقاضایی داشته باشد؟

در اینصورت اگر حقوق مالی و جانی و حیثیتی همسر سابقش در معرض خطر و آسیب جدی باشد چطور باید این مشکل را قانونی حل کرد چه شکایتی میتوان علیه وی نمود؟

نامبرده با همدستی شوهرش و با تحریک دو پسر مجدد خود علیه پدرشان نسبت به تامین خواسته های غیر منطقی خود اقدام میکند.بطوری که دو پسر او متاسفانه بدون توجه به معلولیت حرکتی پدر حتی وی را مورد ضرب و شتم قرار میدهد و همسر سابقش به وی فحاشی و نهایت بی احترامی میکند و نامبرده بجهت ترس جان خویش هیچگونه دفاعی اعم از حفظ منافع حتی طرح شکایت علیه همسر سابق و دو پسر۱۴ و ۲۶ ساله مجرد خود را ندارد و تامین جانی در منزلی که ۳ دانگ آن به نام شخص خود نیز میباشد را ندارد.

حال جهت حل این مشکل وعدم تکرار آن توسط همسر سابق و دو پسرش این بنده خدا چه اقدامی میتواند انجام دهد ؟؟؟
با طرح شکایت از نامبردگان آنها نسبت به ضرب و شتم و درگیری و حبس وی اقدام میکنند در این صورت چگونه از اقدامات همسر سابق و فرزندان جلوگیری و از جان خویش محافظت نماید ؟؟؟
لطفا تجربیات ارزشمند حقوقی و حتی تجربی تان را جهت رفع مشکلات این پدر مستاصل ودرمانده در اختیارش قراردهید.

انشاالا که دعای خیرش بدرقه راه زندگیتان خواهد بود.
باسپاس فاعقه و پوزش بابت طولانی شدن عرایضم.

موفق و موید باشید در پناه حق.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا زوجه پس از طلاق و ازدواج مجدد میتواند جهت دیدار و رسیدگی به فرزندان و به بهانه های واهی و هر وقت بخواهد به منزل مسکونی که سه دانگ آن را بصورت مشاع با همسر سابقش شریک میباشد سکونت و اقامت چند روزه و چند ماهه یابد و هر گونه دخل و تصرف و اختیارات و تقاضایی داشته باشد؟

با توجه به اینک سه دانگ خانه به صورت مشاعی برای وی هست می تواند هر وقت که بخواهد رفت و آمدداشته باشد

بهترین کار درخواست افراز مال مشاع و خریدن سهم ایشان است

در اینصورت اگر حقوق مالی و جانی و حیثیتی همسر سابقش در معرض خطر و آسیب جدی باشد چطور باید این مشکل را قانونی حل کرد چه شکایتی میتوان علیه وی نمود؟

نامبرده با همدستی شوهرش و با تحریک دو پسر مجدد خود علیه پدرشان نسبت به تامین خواسته های غیر منطقی خود اقدام میکند.بطوری که دو پسر او متاسفانه بدون توجه به معلولیت حرکتی پدر حتی وی را مورد ضرب و شتم قرار میدهد

می توان به جرم ضرب و جرح علیه ایشان شکایت کیفری نمود

و همسر سابقش به وی فحاشی و نهایت بی احترامی میکند و نامبرده بجهت ترس جان خویش هیچگونه دفاعی اعم از حفظ منافع حتی طرح شکایت علیه همسر سابق و دو پسر۱۴ و ۲۶ ساله مجرد خود را ندارد و تامین جانی در منزلی که ۳ دانگ آن به نام شخص خود نیز میباشد را ندارد.

حال جهت حل این مشکل وعدم تکرار آن توسط همسر سابق و دو پسرش این بنده خدا چه اقدامی میتواند انجام دهد ؟؟؟
با طرح شکایت از نامبردگان آنها نسبت به ضرب و شتم و درگیری و حبس وی اقدام میکنند در این صورت چگونه از اقدامات همسر سابق و فرزندان جلوگیری و از جان خویش محافظت نماید ؟؟؟

کاری که می توانند انجام دهند فروش سه دانگ متعلق به خود و تهیه مسکن دیگری است تا با این کار از مزاحمت های همسر سابقشان رها شوند

باسلام .باتوجه به اینکه سه دانگ از منزل مسکونی به نام ایشان است .ایشان میتوانند به داخل منزل رفت وامد داشته باشند.وتازمانیکه سه دانگ از منزل به نام ایشان است این حق برای ایشان محفوظ است وحتی میتوانند اجرت المثل یا اجاره به بگیرند ولی اگر سه دانگ مربوطه رااجاره دهد یابفروشد دیگر چنین حقی ندارد.امیداوارم هرچند کوتاه جواب را بیان کرده باشم