آیا امکان لغو وکالت و گرفتن حقمون هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۲ #21886395

سلام من برادر مجردی داشتم که فوت کرده بعد ورثه به یکی از برادرهامون وکالت بلا عزل دادیم جهت فروش اموالش ولی اون تمام اموال رو به اسم خودش کرده آیا امکان لغو وکلات وگرفتن حقمون هست یا نه

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر امکان عزل ایشون نیست

باسلام
با توجه به انجام مورد وکالت، وکالت منقضی شده و بحث ابطال وکالت قابل طرح نیست. شما میتوانید بابت خیانت در امانت علیه ایشان شکایت نمایید

با سلام در وکالت بلاعزل عزل امکان عزل وکیل وجود ندارد

با سلام
اگر اذن در فروش به خود داشته دادخواست مطالبه حساب دوران وکالت بدین.
حتما با وکیل دادگستری مشورت کنید تا دقیق بررسی شود.

موفق باشید.

درود وکالت بلاعزل قابل عزل نیست مگر به حکم قاتون

با سلام
خیر
وکالت بلاعزل وکالتی است که در آن موکل به تنهایی نمی‌تواند وکیل را عزل کند.
یعنی در وکالت‌نامه ، وکالت وکیل یا عدم‌ عزل وکیل در ضمن عقد، شرط شده باشد در این حالت موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد.

بله میتوانید از طریق شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع از وی شکایت کنید چون وکیل وکالت در وصول ندارد حتی اگر بلاعزل باشد ثانیا ید وکیل ید امانی است و شخصی که یدش امانی باشد دارای ید ضمان هم میباشد سوما با اتمام موضوع وکالت عقد وکالت منقضی میشود و دیگر اثر قانونی ندارد