طلاق شرعی و نفقه چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۱۱ #21725660

سلام به اساتید گرانقدر

اگر زوج صیغه طلاق را شخصا در حضور ۲ شاهد مرد جاری نماید و سپس طی یک اظهار نامه رسمی به زوجه ابلاغ نماید. آنگاه پس از ۴ ماه دادخواست خود را برای ثبت قانونی طلاق به دادگاه بدهد.
۱- چه کیفری را می توان برای زوج متصور بود؟
۲- از زمان طلاق شرعی تا ثبت رسمی طلاق، امکان مطالبه نفقه برای زوجه آیا وجود دارد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صیغه طلاقی که به حکم دادگاه نبوده است اثری مترتب نیست.

موضوع فاقد وصف مجرمانه است اما زوجه تا پایان عده پس از ثبت رسمی طلاق مستحق نفقه می باشد.

باسلام
این صیغه طلاق غیر قانونی بوده و زوجه همچنان مستحق نفقه میباشد.

تا زمانی که حکم گواهی عدم سازش صادر نشده و ثبت رسمی نشده و عده رجوع تمام نشده زوج مکلف به پرداخت نفقه است مگر اینکه نشوز زوجه ثابت شده باشد

بادرودوسلام تاانتهای مدت عده نفقه به زوجه تعلق می گیرد.

جرمی محقق نشده است
نفقه تا پایان عده باید پرداخت گردد

اصلاح میشود :پذیرفته نیست .