درصورت نیاز چگونه تاییدیه پزشکی قانونی رو اخذ کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۷۰ #21697516

مدت پانزده الی بیست روز در یک کارخانه اشتغال داشتم اما از روز اول به عنوان کارگر روزمزد اشتغال داشتم و بیمه نیستم، اما مدارک معتبر و مستند زیاد و همچنین شواهد زیادی هم دارم که رابطه کارگر و کارفرمایی رو واشتغال در کارخانه مربوطه رو احراز میکنه،
علیرغم اینکه در قسمت تخریب سوله بودم و امکان خیلی زیاد بروز حوادث در آن قسمت به کسی پوشیده نیست، با این حال متاسفانه با توجه به عدم ارائه کفش ایمنی توسط مهندس ناظر به امور ایمنی کارگران ( HSE) با افتادن درب سوله روی پا و شکستگی از سه قسمت پنجه پا، به طور جدی مصدوم وبا مراجعه به بیمارستان پا را گچ گرفته و مدت یک ماه طول درمان دادند، هم اکنون مدت ده روز از آن سپری شده، خواستم بدونم در صورت شکایت حقوقی شامل حالم میشه؟ و ممنون میشم اگر در پروسه تنظیم شکایت راهنمایی کنید و آیا در شکایت به اعلام نظر پزشکی قانونی نیازی هست یا نه؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت شکایت به پزشکی قانونی ارجاع خواهید شد .

در صورت شکایت به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعد از تنظیم شکایت خود معرفی جهت معاینه پزشکی قانونی داده خواهد شد .

باسلام
اگر مدارک پزشکی قانونی را دارین میتواند دادخواست مطالبه خسارت بدهید

شکایت نمایید به پزشک قانونی معرفی خواهید شد

با احترام پس از شکایت شما را به پزشک قانونی ارجاع می دهند

حتی اگر یک روز هم کار کرده باشید مستحق حق بیمه هستید برای صدمه بدنی ناشی از کار هم در دادسرا شکایت کنید.