اگر تصادف کنم بیمه شامل بنده میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۰۲ #21637199

سلام
چون تازه گواهینامه گرفتم
بنده تازه گواهینامه گرفتم ایا میتوانم در شرکت های اینترنتی مانند اسنپ کار کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان استفاده می باشد.

سلام بله بیمه میتوانید استفاده کنید

بنام ایزد منان
در خصوص تصادف چنانچه اگر مقصر حادثه باشید از بیمه شخص ثالث برای پرداخت خسارت به طرف مقابل پرداخت میگردد و از بیمه بدنه میتوانید برای خسارت وارد بر خود اقدام نمایید
البته موارد فوق صرفا در زمانی محقق میگردد که دارای گواهینامه رانندگی و مدارک شما قابل ارائه باشد .

بسمه تعالی : بله میتوانید

درود
در صورت رعایت ممنوعیت های یکساله مربوط به گواهینامه های جدیدالصدور مشکلی وجود نخواهد داشت .

سلام
با رعایت شرایط ذیل برای افرادی که تازه گواهینامه اخذ کرده اند می توانید در اسنب همکاری نمایید .
برابر قانون یکسری محدودیت برای افرادی که به تازگی گواهینامه دریافت کرده‌اند و اصطلاحا نوگواهینامه هستند وجود دارد، از جمله اینکه این افراد به مدت یک سال از زمان اخذ گواهینامه از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح اجازه و حق رانندگی ندارند و علاوه بر آن خارج از شهر‌ها هم تا یک سال نباید رانندگی کنند؛ مگر اینکه مسیر بین بزرگراهی با حداکثر ۲۵ کیلومتر فاصله از آن شهر باشد.

سلام
بله مانعی برای تعلق بیمه نیست...