مجازات حمل 20 کیلوگرم تریاک چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۶,۵۴۳ #21475

شخصی که مقدار بیست کیلو تریاک حمل کرده در پرونده اش حامل قید شده و دفعه اولش بوده و گول رفیق ناباب رو خورده هیچ گونه سابقه ندارد الان دو ماه در حب به سر میبره مدت بازداشت موقت او دو ماه است بعد از ان ازاد میشود ؟میتوان براش وثیقه گذاشت؟مبلغ وثیقه احتمالا چقدر است؟ ایا حکم او که دادگاه مینویسه چقدره و هنوز باید زندان باشد یا میتوان با وثیقه ازادش کرد؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگرتحقیقات صورت گرفته باشد میتوانددرخواست تودیع وثیقه تا جلسه دادگاه رو بده...محکومیت جزای نقدی....تا ده سال زندان

باسلام،برابرماده۳۸ دادگاه ووجودشرایط تخفیف میتوان مجازات راتا حداقل نصف تخفیف دادوبرابربند۴ ماده۵ قانون مبارزه باموادمخدر۲۰میلیون جزای نقدی،۷۴ضربه شلاق و۱۰سال حبس میباشد.

حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم
به مجازات شلاق پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه و پنج تا ده سال حبس و جزای نقدی شصت تا دویست میلیون ریال و به ازای هر کیلو گرم بیش از بند ت، دو میلیون ریال اضافه می گردد

در صورت وجود شرایط مخفیفه با استناد ماده۳۸دادگاه میتواند مجازات را تا نصف حداقل تخفیف دهد

به موجب بند۴ ماده۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر
۲۰ میلیون جزای نقدی ۷۴ ضربه شلاق و۱۰ سال حبس

سلام
شش تا بیست میلیون تومان جریمه نقدی، پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس

با سلام
مجازات حمل بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس می باشد