آیا دریافت برگ قطعی مالیات به این معنا است که مبالغ مندرج روی آن غیر قابل تغییر می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۴ #21471790

با سلام و احترام

آیا دریافت برگ قطعی مالیات به این معنا است که مبالغ مندرج روی آن قطعی و ثابت بوده و غیر قابل تغییر می باشد؟

یعنی سازمان امور مالیاتی این امکان را دارد که پرونده مالیاتی مربوط به سال های مالی گذشته را به هر دلیلی مجدد بررسی کند و در صورت لزوم قبوض جدیدی صادر کند؟

مشاوره حقوقی مالیات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اینکه نظر مندرج در برگ قطعی مالیاتی از اشتباه برخوردار باشد می توان به آن اعتراض نمود

بله در مواردی با کشف اشتباهات محاسباتی و یا کشف اسناد جدید سوای فرصت های اعتراض عادی از سوی مودب راههائی برای تغییر برگ مالیات قطعی هم از سوی کارشناس یا ممیز وجود دارد.