شخصی تحت عنوان مامور کمیته امداد تعدادی سفته گرفته است، یکی از این سفته ها تکمیل کرده و طلب پرداخت نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۸ #21166809

با سلام. از مادر پیر و بیسوادم. شخصی تحت عنوان مامور کمیته امداد تعدادی سفته با اثر انگشت گرفته است. حال یکی از این سفته ها به مبلغ ده میلیون تومان را با مشخصات تکمیل کرده و با اظهار نامه دستنویس خودش یک کپی برای مادرم فرستاده و طلب پرداخت نموده. لطفا کمکم کنید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
براساس ماده ۵۵۵ قانون مجازات اسلامی هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشکری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده دخالت دهد یا معرفی کند به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد و چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور سندی جعل کرده باشد مجازات جعل را نیز خواهد داشت.شما باید تحت عناوین کلاهبرداری و جعل شکایت کنید

درود
یکی از عناوین اتهامی ایشان جعل عنوان است شما از دارنده سفته تحت عنوان جعل عنوان و کلاهبرداری شکایت کنید