نحوه دفاع از اتهام نشر اکاذیب و افترا چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷,۹۴۲ #21152351

شکایت شده ازم و هرکاری هم کردم رضایت ندادن پرونده هم رفته دادگاه یه چیز دیگه اینکه من اولین بارمه که همچین قضیه ای برام پیش اومده تا حالا سابقه قضایی نداشتم منشی دادسرا می گفت چون اولین بارته طرف رضایت هم نده تبرئه میشی
درسته؟ یه خبر دریافتی بوده ایمیل شده بود و نخونده بودم متن خبرو و سه تا عکس ضمیمه هم‌ داشته ولی منتشر نکردم‌ اونا رو یه عمل غیرعمد بوده اینا میگن اونی که ایمیل کرده رو معرفی کن تو می شناسی یا پول گرفتی یا رفاقتی زدی! درحالی که نمی شناسم واقعا
بهشون گفتم شما از اون ایمیل شکایت کنید منم شاکی ام چرا که منم به دردسر انداخته
می خواستم ببینم حکم نشر اکاذیب و افترا چیه و چطور میشه دفاع کرد؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به همکاران محترم پیشنهاد میکنم اصلاحیه قانون مجازات را مطالعه فرمایند مجازات برخی جرایم از جمله افترا تغییر یافته

اگر اثبات شود تبریه نمیشیدولی به احتمال زیاد قاضی به جزای نقدی بسنده نماید. البته در هر حال مجازات افترا جزای نقدی است

درود بر شما
در صورتیکه ادله کافی جهت وقوع جرم توسط شما ارائه نشود تبرئه خواهید شد دفاعیه خود را به دادسرا ارائه دهید . اما در مورد افترا
این امر موکول به تبرئه شماست و در صورت اثبات افترا بسته به نظر قاضی بین یک ماه تا یکسال و تا هفتاد چهار ضربه شلاق مجازات دارد .

"با سلام"
اگر مدارک و مستندات علیه شما نباشد تبرئه میشوید

با سلام

دوست عزیز جرم نشر اکاذیب و افترا یعنی : نشر اکاذیب به معنای انتشار و اشاعه اخبار دروغ و وقایع خلاف واقع به قصد اضرار به غیر ( شخص دیگر ) یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی است.

جرم افترا : در اصطلاح حقوقی عبارت است از اینکه فردی جرمی را به دیگری نسبت دهد؛ بدون آن که قادر به اثبات آن باشد

در مورد تبرئه شدن شما : منشی دادگاه از علم حقوق آگاهی نداشته است

اگر صرفا یک اتهامی به شما زده شده که شما هیچ گونه اگاهی نداشته اید و سوء نیت یک جرم را نداشته اید و نتوانند ان را به شما نسبت دهند با توجه به اصل برائت شما بی گناه شناخته میشوید

بعید میدانم به این استناد برائت صادر شود. در این موارد بهتر است با آگاهی کامل اقدام کنید. مواردی که گفتید را به قاضی توضیح دهید