برای قوانین مهاجرت راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #21090921

سلام میح
خواستم ببینم آیا کسی هست بتونه راجع به مهاجرت به من کمک کنه

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بستگی به این دارد که به کدام کشور قصد مهاجرت دادید و از طریق قانونی یا مواردی مانند پناهندگی و..

سلام و درود
مهاجرت فرایند پیچیده ای است که از طریق روش های مختلفی صورت می پذیرد. قوانین و مقررات هر کشوری در زمینه ی مهاجرت متفاوت است. شما قبل از هر اقدامی بایستی در نظر داشته باشید که قصد مهاجرت به کدام کشور را دارید و از چه طریقی قرار است مهاجرت کنید. سرمایه و مبلغی که برای این منظور در نظر گرفته اید نیز اهمیت دارد.

اگر قصد مهاجرت به خارج را دارید بایستی بهترین راه که با شرایط شما همخوانی دارد انتخاب و انجام بدید لذا بهترین راه مهاجرت قانونی به شرح زیر است :
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت کاری
مهاجرت سرمایه گذاری یا کارآفرینی
مهاجرت به واسطه ویزای تمکن مالی
در یک کشور زندگی کند. هریک از این روش ها شامل دریافت ویزا، اقامت یا حق شهروندی کشور مقصد در مرحله نخست می شوند. مثلا اگر به واسطه مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت کاری به یک کشور سفر کنید در ابتدا تنها به شما ویزا آن کشور اعطا می شود؛ این در حالیست که با مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اقامت آن کشور در همان ابتدا برای شما و خانواده تان صادر خواهد شد.

با سلام
روش و قوانین مهاجرت با توجه به اینکه چه میزان تحصیلات و چه حرفه ای دارید و کدام کشور را انتخاب نموده آید متفاوت است .