می گوید تا اولین قولنامه را ارائه ندهید مدارک تکمیلی را ارائه نمیدهد؛ دقیقا چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۰ #20963600

سلام
زمینی در رشت با قولنام ده سال پیش خریدم که فقط سند مادر دارد که در اختیار صاحب اولی است و به خریداران ارائه نداد. این زمین ۳ دست قولنامه ای گشته تا من خریدم. الان قولنامه خودم و قبلی را دارم ولی قولنامه اولی ( خرید از صاحب اصلی ) موجود نیست و نفر قبل من هم ادعا می کند چنین چیزی تحویلش نشده است ( و خریدار اول هم فوت شده ). صاحب اصلی ( که فوت شده ) ولی پسر او با اینکه شفاها اذعان دارد این زمین با همین ترتیب فروخته شده ولی می گوید تا اولین قولنامه ارائه ندهید مدارک تکمیلی ( کپی سند مادر و .. ) را ارائه نمیدهد و عملا صاحب زمین است. دقیقا چه اقدامی باید بکنم؟تصویر دومین قولنامه را پیوست کردم. سومی هم که خرید خودم از نفر دوم هست موجوده. فقط اولی نیست.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای ایشان را ملزم به تسلیم سند مادر نمایید و اگر همکاری ننمودند بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید

با سلام.شما بهتر است با توسل به شهادت شهود دادخواست مقتضی مطرح نمایید.