مطالبه سهم الارث از مادر و دو خواهر ناتنی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۷ #20941028

با سلام و تشکر از وقتی که برای بنده می‌گذارید.

من دخترو تنها فرزند مشروع پدر و مادرم هستم پدرم فوت شده و در زمان حیات ایشون مادرم سالها با مردی رابطه پنهانی داشت و دو فرزند دختر از ان مرد به دنیا اورد، پدرم از این مطلب اطلاعی نداشت و فقط بعدها من و خواهرام که الان هم ازدواج کرده اند میدانیم و... پدرم یک ملک شخصی که سه دنگش به نام مادر مادر و سه دنگش به نام خودش بود و ماشبن و ... داشت که بعد از فوتش مادربزرگم از ما طلب ارث کرد و ما بر اساس وصیت نامه پدرم که ۱/۳ اموالش رو به مادرم داده بود از طریق دادگاه سهم ها را تقسیم کرده و داده شد. بنده در ان زمان سهم خودم را نگرفتم و مادرم ملک و ماشین را که ۶ دنگ به نامش بود فروخت و خانه ایی دیگر به نام خودش خرید.
دو خواهر هر دو حهاز مفصل گرفتند و الان هم مادرم وصیت نامه نوشته که هر نفر از ما دو دونگ از خانه بهمون برسه و.... من به مادرم گفتم تو میدونی که سهم من بیشتره و حالا که از کارت پشیمونی باید بیشتر به من سهم بدی چون از لحاظ شرعی من وارث هستم نه دخترهای تو منتها همه با من مخالفت کرده تند من برای احقاق حقوقم میخوام توی دادکاه طرح شکایت کنم، منتها اصلا نمیخواهم خانواده پدرم بفهمن و پاشون به دادگاه کشیده بشه و ابرو ریزی بشه و خواهر هام شوهرهاشون نفهمن که براشون مشکل ساز بشه. من با مادرم طرف هستم و ایشون باید این مسال رو درست کنه،
میخواستم بپرسم ایا امکانش هست که من به این صورت بتونم شکایتی بکنم و اصلا ایا من خقی دارم الان؟ یا نه؟
اگر مادرمو دادگاه بخواد میگه جریانه بچه هاش و رابطه شو، چون الان زن مومن و بسیار درستکاری شده و پشیمانه اما بجث پول و مال که باشه اصلا حاضر نیست. من بهش گفتم شما لاید سه دنگ از خانه رو بزنی به نام من و سه دنگ بقیه که مال خودت هست به صورت قانونی بین ما تقسیم بشه که ایشون اصلا راضی نیست
در ضمن پدر من حدود ۲۰۰ گرم طلای ساخته برای ایشان خربده و مادرم الان این طلا رو داره، ولی طلاها هم که تماما با پول زحمتکشب و کار مداوم پدر من بوده یا خرج خودش میکنه یا به دخترهاش میده و در اخر هم میهواد بین نوه ها و دخترها تقسیم کنه.
در ضمن بنده فرزند بزرگ هستم و ازدواج نکردم.
ممنون میشم که راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم کنید

درخواست تقسیم ترکه کنید

سلام
شما در وحله اول باید دادخواست انحصار ورثه کنید اگر خواهر ها ناتنی واز پدر دیگری باشند جز ورثه پدریبه حساب نمی آیند وکل ماترک به شما ومادر می رسه تا مادر فوت نشده این کار انجام دهید که در حق شما ظلم نشود