آیا با وجود اینکه به خواهرم وکالت بلاعزل داده ام،میتوانم زمین را صلح کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #20800640

با سلام
من چند سال پیش به خواهرم وکالت بلاعزل بابت زمین کشاوری داده ام.الان قصد دارم آن زمین را صلح کنم.
آیا مشکلی پیش نمی آید؟
هنوز وکیلم هیچ اقدامی انجام نداده است؟
برای خرید یا فروش یا هیچ کار دیگری؟
ممنونم

مشاوره حقوقی صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید صلح را انجام دهید و پس از انعقاد اظهارنامه ای مبنی برانجام موضوع وکالت برای خواهرتان ارسال کنید.
البته این در ثورتی است که وکالت خواهرتان به تبع معامله ای نبوده باشد.در اینصورت به فروش مال غیر محکوم می شوید.

آیا با وجود اینکه به خواهرم وکالت بلاعزل داده ام،میتوانم زمین را صلح کنم؟
بله می توانید
آیا مشکلی پیش نمی آید؟

هنوز وکیلم هیچ اقدامی انجام نداده است؟
برای خرید یا فروش یا هیچ کار دیگری؟
خیر
اما اگر این وکالت به تبع معامله ای بوده و خواهرتان بتواند این مطلب را اثبات کند به اتهام فروش مال غیر مجازات می شوید

سلام . هر کدام که زودتر اقام کنید ، همان معتبر است و موضوع وکالت هم انجام شده محسوب است .

سلام
اگر به نحو رسمی ملک را صلح کنید که مشکل خاصی در آینده ندارید ولی در صورتی که به صورت عادی به فروش برسانید ممکن است مشکلاتی بوجود آید، برای پیشگیری از این مشکلات نیاز است که پس از انعقاد صلح نامه اظهارنامه ای مبنی بر انجام موضوع وکالت برای وکیل بفرستید تا در صورت وجود معامله ی دیگر شما را از آن آگاه سازد تا بعدها بتوانید در مقام دفاع از اظهارنامه استفاده کنید و از شکایت احتمالی شخص ثالث مبنی بر فروش مال غیر برائت حاصل نمایید.
موفق باشید.