چند روز طول میکشد تا خودرو از پارکینگ ترخیص شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۵۳ #20791578

باسلام و وقت بخیر
متاسفانه دیروز یک دوچرخه سوار در کوچه که بنده هنگام رفتن به داخل کوچه بودم و ایست کامل کردم با خودروی بنده تصادف کرد که خود بنده با پلیس راهور و پلیس۱۱۰ و آمبولانس۱۱۵ تماس گرفتم خوشبختانه پسربچه هیچ آسیبی ندیده بود ولی بازهم برای احتیاط و عکس برداری آمبولانس پسر را برد و پلیس راهور کروکی کشید و در گزارشش متاسفانه بنده را مقصر کرد و گزارش پلیس۱۱۰ ام فقط اعلام تصادف بوده
حال پدر پسربچه رضایت بی قیدو شرط را در کلانتری داده و بنده هم خودروام تاحالا هیچ خلاف و جریمه ای نداشته و تمامی مدارک لازم خودرو و بیمه +کپی برابر اصل شده را تحویل داده ام
شخص مسئول رسیدگی کننده به پرونده گفت که باید پرونده بره دادسرا ما نمیتونیم خودرو را ترخیص کنیم
به چه دلیل باید به دادسرا برود؟با این حال که امبولانس و بیمارستان تایید کردند که شخص مقابل هیچ اسیبی ندیده و بنده هم از صحنه متواری نشدم و تمامی مدارک قانونی را دارم و طرف مقابل رضایت داده چرا باید پرونده به دادسرا برود؟
چگونه خودروام را از پارکینگ در بیاورم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رضایت ایشان داخل پرونده می باشد.

سلام‌نیاز به تایید قاضی پرونده و تصمیم مقتضی میباشد رضایت در جلسه در پرونده قار دهید و نگران نباشید موفق باشید

برای اینکه در این وضعیت تنها مقام قضایی میتواند دستور ترخیص را صادر کند.

پلیس ضابط قضایی است و هیچ گونه اختیاری در این موارد ندارد ترخیص بایست مطابق دستور قاضی و بعد از رضایت مجنی علیه در دادسرا بعمل بیاید

با ارائه رضایت نامه و پرداخت جریمه های مربوطه خودرو رفع توقیف می شود.

نگرانی وجود ندارد رضایت نامه را ضمیمه پرونده نمایید با دستور مقام‌قضایی دستور رفع توقیف صادر می گردد .

رضایت ایشان را ضمیمه پرونده کنید.