تقسیم ترکه مادر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۱۰ #20725661

درود و احترام
وقت بخیر

در خصوص (تقسیم ترکه و سهم ارث مادر متوفی )
مزاحم شدم .
خانمی سالمند هستند که برای یک ششم از ارث سهم خودشان به مراجع قضایی مراجعه نمودند ولی متاسفانه نتوانستند به حقشان برسند .
قاضی حقوقی فرمودند که شماره پلاک ثبتی بیار تا دستور دهم خب ایشون با پیگیری های زیاد به سازمانها نتوانستند و حکم قضایی میخواستند عروس ایشان هم کلا همکاری نکردند و چه بسا از مادر ناتوان جسمی و مالی مطالبه ارث مهریه،خرجی کرده اند و مرتب ازین خانم سالمند شکایت میکنند که ایشون از طرف دادگاه مجبور کردند تنها خانه ای که داشتند بفروشند و سهم عروس را بدهند فقط ۲سال از مرگ پسر میگذرد مادر متوفی شکایت کیفری هم کردند و شورای حل اختلاف هم ارجاع داد به دادگاه .
حال ایشون چه کار کنند که به حقشان برسند با وجود عدم‌ تمکن مالی که دارند شکواییه در زمان ۱۴۰۰/۰۲/۱۸-۰۹:۱۲ از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ....تهران به دلیل ( به نام خدا
موضوع درصلاحیت مستقیم دادگاه است در راستای ماده۳۴۰قانون آیین دادرسی کیفری به مجتمع قضایی .... ارسال گردد) برگشت داده شد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمدارک و مستندات شما باید مورد بررسی قرار گیرد

بادرودوسلام مدارک و مستندات بایدبررسی بشود.

درود . برای اظهار نظر نیاز به بررسی بیشتر مدارک میباشد

مدارک و مستندات شما باید مورد بررسی قرار گیرد

باسلام
میتوانند سهمشان را بگیرند باعنایت به موقعیت ایشان توصیه میکنم بصورت برخط بیا تلفنی مشتوره اخذ نمایی تا بصورت دقیق راهنمایی گردد

بنام خدا،اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

مخاطب گرامی موضوع شما نیاز ب توضیحات دقیقتر و بررسی بیشتری دارد،میتوانید تقاضای تحریر ترکه را مطرح نمایید ولیکن ارائه راهکار جامع قانونی منوط ب رویت و بررسی تمامی مدارک و مستندات هست