گفتن نمیتونید بصورت سکونت دائم در شهرک بمانید؛ چکار باید کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #20615548

سلام
یک سگ ژرمن مهربون و اجتماعی دارم که هیچ‌گونه آسیبی به کسی نمیزنه جز مواقعی که گربه میبینه یا صدای زنگوله گاو اطراف شهرک بشنوه و واق بزنه حتی بلد هست وقتی دعوا میکنم و بهش میگم ساکت؛ کاملا سایلنت بشه؛ الان نقل مکان کردیم و اومدیم توی ویلای حیاط دار در شهرک ۵۴ واحدی مستقر بشیم با اینکه هنوز در این ویلا حتی ۱ شب هم مستقر نشدیم و بصورت پاره وقت برای انجام تعمیرات در رفت و آمد هستیم اما تا کنون همسایه ما در شهرک ۳ بار به ما تذکر داده که اینجا امکان نگهدای سگ بزرگ ندارید و تابحال ۳ بار هیات امنا اومدن در ویلای ما در شهرک که جز قوانین اینجا این هست که سگ نمیتونید توی ویلای شخصی داشته باشید؟ حتی موقع حضورشون دیدن که سگ ما حتی ۱ بار هم واق نمیزنه، اما گفتن جز قوانین هست و نباید باشه و‌ اومدی گربه یی رد شد و صدا داد؛ و همچنین اینکه نمیتونید بصورت سکونت دایم در این ویلا در شهرک بمانید اینجا فقط مانند استراحتگاه هست و باید بصورت پاره وقت در ماه از ویلای خود استفاده کنید خ و این هم جز قوانین شهرک هست و چنانچه رعایت نکنید قوانین رو ما آب مشاء شما رو قطع میکنیم .

مشاوره حقوقی مزاحمت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-تنها در صورتی که برای همسایگان ایجاد مزاحمت کندمی توانند شکایت کنند

اقدام در نگهداری سگ در محیط زندگی عمومی علاوه بر مزاحمت بر خلاف موازین بهداشتی است و قابل طرح در دادسرا است و موجب محکومیت کیفری خواهد گردید.

مادامی که خسارت مادی و یا ایجاد رعب و وحشت برای همسایگان نداشته باشد امکان شکایت و یا اعمال هر نوع فشاری وجود ندارد.
اگر برای دادگاه محرز شود که شما مانع هرگونه ورود خسارت به افراد از ناحیه سگ خود هستید و کاملا مراقب اعمال سگ هستید هیچ گونه مسئولیت قانونی ندارید.

- تنها در صورتیکه ایجاد مزاحمت برای همسایگان شود امکان شکایت وجود دارد .
- هیات مدیره به هیچ عنوان حق تعیین تکلیف برای مالک را ندارند . حتی در صورت درج موضوع عدم استقرار و سکونت دائمی در اساسنامه این امر اعتباری ندارد زیرا که نافی حقوق مالکانه بوده و قانونا قابل اعتنا نمی باشد .
- تهدیداتی مانند قطع آب و .... نیز قابل پیگیری قضایی است چرا که هیات مدیره حق اتخاذ چنین تصمیماتی ندارد .

سلام
میتوانند از شما جهت سلب آسایش و نگهداری سگ شکایت مطرح کنند حال با این اوصاف سوالتان دقیق مشخص نیست