اتهام به سرقت از محل کار، و نحوه رفع اتهام چگونه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۵ #20517872

با سلام
من به مدت یک سال در یک جایی مشغول به کار بودم،و حال نزدیک به دو ماه است ترک کار نموده ام،همین چند روز پیش از همکارای قبلیم شنیدم از محل کار قبلیم سرقتی،شبانه صورت گرفته که طبق شواهد گویا سارق با کلید وارد آن مکان شده،دوربین هم داره
حالا شنیدم که کارفرمای قبلیم که یه نمه با هم مشکل هم داشتیم منو به عنوان مظنون معرفی کرده،و ادعا کرده که ممکنه من کلیدارو موقع ترک کار تحویل ندادم،در حالی که همچین چیزی صحت نداره،با اینکه توی دوربین مشخصه سارق کسه دیگری هستش آیا ادعای ایشان مورد پیگیری میباشد؟
سوال دیگر این که ممکن است پلیس آگاهی من را به جرم نکرده بازداشت و مورد بازجویی و ضرب و شتم قرار دهد برای گرفتن اعتراف؟
خیلی استرس دارم،چون تا حالا اونطور جاها نرفتم و تجربه اش رو ندارم.
لطفا راهنمایی کنید چطور باید بیگناهیم رو اثبات کنم؟
با سپاس از همگی

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور ابتدا خدمت شما برادر گرامی عرض کنم با عنوان سرقت و صرف تحویل ندادن کلید ملاک بازداشت شما نخواهد بود زیرا که ابتدا باید شخص مالباخته با مدارک مستدل اثبات جرم برعلیه شما کند که ملاک ابتدا شاهد بعد اثر انگشت بعد پیدا کردن اثر و یا آثار جرم در اماکن مرتبط با شما و بعد اثبات زمان وقوع جرم با حضور شما در آن محل و یا ارتباط شما با شخصی که دوربین تصویر برداری نموده و چند آیتم دیگر خواهد بود و اگر برای تحقیق از شما شما رو دغوت کردند جای نگرانی نیست اگر موارد فوق الذکر مترتب شما نباشد که انشاءالله نیست . پس صرف دعوت از شما به معنای متهم بودن شما و بازداشت شما نیست . لازم بذکر است بازداشت شما حتما باید یبا دستور قضایی صورت گیرد و لا غیر .
لطیفه کلام : در صورت تماس از اداره آگاهی با شما حتما حضور بهم رسانید و از عدم حضور جدا پرهیز کنید بهیچ عنوان جای نگرانی نخواهد بود .