آیا رویه کاری شورای حل اختلاف درست میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #20349331

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما بزرگواران
آیا میشود درمورد وجه سفته تنظیم دادخواست نمود و سپس باتوجه به مدارک ارائه شده خوانده متوجه شدکه سفته مذکور از درجه اعتبار ساقط میباشد باتوجه به مدارک واظهارنامه و دادخواست که ارائه شده همخوانی ندارد مثلا سفته اجرا کذاشته در مورد فعالیت یا حق الزحمه در شرکتی ذکر شده در حالی که شما درآن شرکت فعالیت نداشته اید سپس اقدام به رضایت وجمع آوری مدارک نمایی و دادخواست دیگری باهمان مدرک ارایه نمایید در حالی که قرار به صدور رای توسط شورای حل اختلاف بوده است ورای صادر نگردیده و جلسه فوق العاده جهت حضور برای طرفین گذاشته شده که در روز جلسه متوجه رضایت شاکی و جمع آوری مدارک از حانب شاکی میشوید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت دادخواست مطالبه وجه سفته به نتبجه نخواهز رسید

سلام. دعوی مطالبه وجه سفته منتفی هست ولیکن مانع آن نیست که خواهان با مدارک جدید اقامه دعوی دیگری نماید.

سلام
بله رویه صحیح است وبا استناد به ماده ۱۰۷ایین دادرسی مدنی قاعدتا باید قرار رد دعوی یا ابطال دادخواست و یا سقوط دعوی صادر گردد

باسلام
در صورت رضایت واسترداد دعوی قراررد دعوی ویا ابطال دادخواست صادر میشود