محاسبه دیر کرد طلب چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۸ #20274326

سلام‌
من از یکی دو سال طلب دارم مبلغش ۴۸ میلیون بوده ۲۲ پارسال داده ۲۶ مونده ۱۰ تومن دو هفته پیش داده و ۱۶ تومن مونده دیر کرده این پول چقدر میشود

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
تا قبل از مطالبه قانونی امکان محاسبه تاخیر تادیه وجود ندارد

باید مبالغ مذکور در فرجه زمانی مورد مطالبه رسمی محاسبه شود . باتوجه به نحوه بیان سئوال اینگونه مشخص است که تابحال مطالبه رسمی بابت استرداد مبالغ مطرح نکرده اید لذا با این وصف خسارت تاخیر نیز قابل مطالبه نمی باشد .

تا زمانی که اقدام قانونی نکرده باشید،دیرکرد به شما تعلق نمیگیرد مگر اینکه با مدیون برای مبلغ دیرکرد توافق نمایید،و در صورت اقدام قانونی شعبه ی اجرای احکام بر اساس نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی میزان مبلغ دیرکرد را محاسبه میکند

بابت خسارت تاخیرتادیه بالحاظ شاخص بانک مرکزی دادخواست بایدداد.البته بایدتمکن مدیون هم اثبات بشه.ماده۵۲۲آببن دادرسی مدنی.اما گذشت ثروتی اندوخته است