شکایت از راننده مقصر که منجر به فوت سرنشین شده است، چگونه است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۸ #20199878

با سلام! دخترخاله‌ی من، ۱۵ سال پیش، از همسرش جدا شد و تنها یک پسر داشتند که با پدرش زندگی می‌کرد. ۲ سال پیش، این آقا (همسر دخترخاله) بدلیل قاچاق مواد مخدر فراری شدند و از ایران رفتند و پسرشان، از آن موقع با مادرش زندگی میکرد. متاسفانه، این پسر به تازگی ( سن ۱۸ سال) دراثر تصادف، مرحوم شدند ( ایشان سرنشین بودند و راننده مست بوده است). مادرش قصد شکایت از راننده را دارد منتها به ایشان گفتند که بایستی پدرش باشد.
با توجه به اینکه پدرش نیست و پدربزرگ نیز در قید حیات نیست، آیا عموهای این پسر میتوانند شکایت کنند؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مادر ایشان به عنوان ولی دم امکان اقامه شکایت را دارد

با سلام ، مادر می توانند در این خصوص اقدام نمایند .

مادر نیز می توانند اقدام کنند، الزامی به حضور پدر نیست

بادرودوسلام مادر می تواند تقدیم شکایت نماید.

اولیای دم از جمله مادر، می تواند طرح شکایت نماید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مادر می تواند شکایت کند چون ولی دم محوسب می شود

مادر می تواند شکایت نماید