اثبات ابروریزی از چه طریقی است و مجازات هتک حیثیت چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲,۲۵۲ #20192

باسلام.اینجانب به دلیل تهدید و اخاذی از یه اقاکه قبلا دوست بودیم شکایت کردم که همسرم سابقه ی اون اقارو در اورده و برگه های رای دادگاههای قبلیشو به عنوان سو پیشینه محل کار و زندگی طرف پخش کرده وحالا او اقا که بخاطر شکایت من با وثیقه ازاده رفته از شوهرم شکایت کرده و ادعای حیثیت کرده و دوتا شاهد هم برده که همسرم برگه هارو به اونا داده ایا همسر من محکوم میشه و درصورت محکومیت حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل شوی شما عنوان مجرمانه دارد

با سلام میتواند اعاده حیثیت نماید

تحت عنوان اعاده حیثیت شکایت کنید

با سلام
بله ایشان میتوانند به دلیل آبروریزی اعاده حیثیت نمایند و بر علیه همسرتان اقامه دعوی نمایند

با سلام و احترام
شکوائیه تحت عنوان اعاده حیثیت طرح کنید

بله میتواند همسر شمارو به دلیل هتک حیثیت اعاده حیثیت کند و برعلیه ایشان اقامه دعوا نماید

باسلام
بله همسر شما باعث هتک حیثیت ایشان شده و ایشان میتوانند علیه همسر شما اقامه دعوی کنند