سقط جنین توسط خود خانوم چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #20071091

باسلام خانوم بنده سقط جنین کرده که هم به خواهرم و به چند نفر گفته وهم اینک طبق پیامک های که داده که امپول زدم و دارو خوردم وهمین چیزا که به خانواده اش هم نگفته ولیکن خودش هم گفته خونریزی و غیره کردم با این مدارک و شاهد الان با فرزندم رفته پیش خانواده اش در شهر دیگه الان چکارکنم

مشاوره حقوقی سقط جنین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کنید درخواست معاینه پزشکی قانونی داده و پیامکها ک اماره است ارائه دهید درصورت اثبات جرم بوده حبس و پرداخت دیه راشامل میشود

سلام
شکایتی مبنی بر سقط جنین مطرح نمایید، در صورت اثبات این موضوع ایشان محکوم به پرداخت دیه محکوم خواهند شد

سلام و درود
میتوانید شکایت سقط جنین را مطرح کنید تا با ارجاع همسرتان به پزشکی قانونی معاینه به عمل آید و در صورتی که پزشکی قانونی تایید نماید و سایر دلایل و امارات موافق باشد محکوم به پرداخت دیه جنین و حبس و مجازات گردد.
موفق باشید.