بعد از رای قطعی و استفاده از قرار سقوط امکان طرح مجدد خواسته را دارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۰۲ #19850062

سلام
مقداری مال از یکی طلب کارم
رای به محکومیت خوانده صادر شد اما با مهلت ۲۰ روزه اعتراض می توانست رای به نفع خودش باشد و طی توافق خارج از پرونده که باهم داشتیم ایشان اموال را برگرداند و اعتراض نزد وبنده روی رای ،ماده ۱۰۷ اعمال کردم و خواستار سقوط شدم تا نتواند اعتراض بزند و دستور خورد از اجرای رای خودداری شود.

الان پشیمان شدم بعد از چندین ماه متوجه شدم مقداری از اموال را نداده است.
میتوانم دوباره دادخواست بدهم یا کاری بکنم؟
البته خوانده می گه من می توانستم اعتراض بزنم و این اموال را از ابتدا قبول دار نبودم و حتی کتبا هم اعلام کردم و راضی به سقوط نبودم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استرداد پس از قطعیت رای و پایان مذاکرات امکان طرح مجدد دعوی وجود نخواهد داشت.

با درود امکان طرح مجدد بدین سبب و موضوع نیست

بادرودوسلام قرارسقوط دعوی تنها قراری است که اعتبار امر مختومه را داشته و دادرسی را درمفهوم اخص زایل می نمایدو امکان طرح مجددوجودندارد.

قرار سقوط دعوا اعتبار امر مختومه داشته و امکان طرح مجدد ندارید

سلام
از نظر قانونی، امکان طرح دوباره، منتفی است.

درود بر شما.استرداد دعوی بعد از قطعی شدن حکم موجب سقوط دعوی و امکان طرح مجدد آن مقدور نیست

با درود
خیر به دلیل استرداد دعوی و توافق نمی توانید