روال کاری به اجرا گذاشتن رای دادنامه هیات حل اختلاف چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۲ #19778033

سلام.
در صورت ابلاغ رای هیات حل اختلاف اداره کار به اینجانب اگر بخواهم رای قطعی دادنامه رو در اجرای احکام به اجرا بذارم ایا بایستی حتما رای دادنامه از طریق مامور پست مرکزی به کارفرما ابلاغ شود و بعدا به اجرا بذارم یا خیر به ان مربوط نمیشود؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق دادگاه اقدام نمایید

با سلام و احترام پس از اخذ گواهی قطعیت رای حل اختلاف از شعبه صادر کننده رای به همراه تصویر رای صادر ه کلیه مراحل و تشریفات قانونی اجرای آن توسط اجرای احکام مدنی صورت می گیرد

توسطاجرای احکام دادگاه محل صدور رای

به پست ارتباطی ندارد وندابلاغ توسط مامور و یا از طریق سامانه محقق و انجام امور از طریق دادگاه است....

متاسفانه صورت مسئله بعضا مرتبط با متن نیست .!!!!!!
با توجه به مجری رای اداره کار ( که دادگاه می باشد). باید از طریق واحد ابلاغ دادگستری ابلاغ محقق و به کارفرما ابلاغ گردد.

با توجه به قطعیت رای ، مراتیب جهت اجرا به دادگاه ارجاع و بایست از آن محل پیگیری فرمائید.