جهت ارجاع پرونده به دادگاه نیاز به اعتراض به این رای منع تعقیب میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۴ #19750070

با سلام
طی برخورد خودرویی به خودروی من از عقب دچار اسیب دیدگی شدم و پزشکی قانونی آسیب دیدگی را تایید و دیه مشخص کرد، چند روز قبل به adliran مراجعه کردم و مشاهده کردم به شکایتم که مبنی بر ضرب و جرح غیر عمد در اثر سانحه رانندگی بوده، عبارت ضرب و جرح عمدی نیز اضافه شده است.
دیروز ابلاغیه ای برایم امد مبنی بر اینکه قرار منع تعقیب صادر شده است و طی ده روز به شعبه مراجعه نمایید به شعبه که مراجعه کردم گفتن پرونده شما دو قسمت داره برای یک قسمتش منع تعقیب صادر شده برای قسمت بعدی پرونده به دادگاه ارجاع میشه سوال من اینه که قسمتی که مربوط به دیه هستش به دادگاه ارجاع شده؟
بنظرتان برای این رای منع تعقیب نباید اعتراض بزنم؟
اگر اعتراض نکنم باز پروندم به دادگاه ارجاع میشه؟
چون در قسمت اطلاع رسانی های سایت در قسمت خلاصه پرونده زده پرونده مختومه ولی در توضیحات پرونده تاریخی مربوط به دو ماه اینده جهت وقت نظارت مشخص شده روند اعتراض کردن به این رای چگونه است

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست عزیز ابتدا به ساکن در خصوص شکایت خود اطلاعات دقیق از شعبه اخذ نمایید. به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و در خصوص دیه نیز باحتمال فراوان پرونده جهت صدور حکم به شعبه رسیدگی کننده ارجاع شده است.

در فرجه قانونی به قرار منع تعقیب اعتراض کنید تا در این خصوص هم دادگاه تصمیم بگیرد.

سلام
شما حق دارید قرار منع تقیب اعتراض کنید
با یک لایحه دفاعی خوب می توانید از حقوق خود دفاع کنید

با سلام
در اسرع وقت به قرار صادره اعتراض نمایید .

حتما نسبت به قرار منع تعقیب صادره اعتراض نمایید.