بعد ۵ ماه که ایشون شکایت کرده میتونه منو محکوم کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #19746400

با سلام.سپاس فراوان از راهنماییهای خوبتون که در اسرع وقت به ما کاربران جواب میدهید. ممنون میشم که متن شکایت متو تا آخر بخونید و راهنماییم کنید. بنده در شکایتی که طرف منو مورد ضرب و شتم قرار داده بود و با خودروی پراید ۱۱۱ فرار کرده بود که با گذشت چندین ماه بالاخره با بردن شاهد و برگه پزشک قانونی و برگه ۱۱۰ و صدای ظبط شده برادر طرف تونستم ایشون رو پیدا کنم و خود طرف گفته که من زدمش ولی طرف رفته علیه من که الان از تاریخ شکایت من ۵ ماه میگذره بعد ۵ ماه رفته علیه من دایر بر تخریب منو شکایت کرده و شاهد آورده که اون موقع من زدم گوشیشو شکستم و با پنجه بوکس زدم از ساعدش و شاهداش یکی که خانومه گفته من از دور تو دستش یه چیزی دیدم که برق میزد ولی ندیدم پنجه بوکسه یا چیه ولی شاهد دیگش گفته من دیدم دستش پنجه بوکس بود و گفتن هم که ما دیدیم که طرف که من ازش شاکیم با مشت زده منو که زیر چشمم پاره و خونریزی کرده و جاهای دیگه بدنم زخمی شده. و من هم که اصلا خدا شاهده نه زدم گوشیشو شکستم نه پنجه بوکس داشتم دستم و در اظهارات دفاع ا, خود کلا همشو انکار کردم و نوشتم که اگه من زدم چرا ایشون فرار کردن تا ۱۱۰ بیاد و چرا بعد ۵ ماه دیگه اومدن شکایت و در ضمن شاهد آقای اون صدای ظبط شدشو دارم که به دادگاه دادم با شمارش که بهم اونموقع که شمارمو گرفته بود که بهم زنگ زده بود میگفت آره اون تو رو زده و نامردی کرد که فرار کرد. الان خواستم بدونم بعد ۵ ماه که ایشون شکایت کرده میتونه منو محکوم کنه من هم شاهد دارم که اون منو زده و من ۵ ماه زودتر از ایشون شکایت کردم و ایشون تا دیدن محکوم شدن اومدن علیه من شکایت کردن در ضمن قاضی منو تشخیص هویت آگاهی فرستاد و من فقط یه سابقه سال ۸۸ شرکت در نزاع دسته جمعی داشتم که رضایت شده بود آیا اثری تو پرونده داره. ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر و سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت بخیر
ایشان حق شکایت در این زمینه را حتی بعد از ۵ ماه داشته و در خصوص شهود ایشان و تناقضات مطروحه به نظر می توان برائت اخذ نمود چرا که اولا در اظهارات شهود تناقض وجود دارد ثانیا حد نصاب شهود رعایت نشده است ثالثا عدم شکایت طرف طی ۵ ماه گذشته و تقدیم شکایت پس از اطلاع ایشان از شکایت شما می تواند امارات خوبی در این زمینه باشد.
موفق باشید