برای تهیه ی سند چه طور میتونم احقاق حق کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۱ #19625486

سلام
من در سال ۹۲ مشارکت ساختمان انجام دادم و در سال ۹۶ آپارتمان رو تحویل گرفتم ولی سازنده تفکیک نامه رو تهیه نکرده برای تهیه ی سند چه طور میتونم احقاق حق کنم؟
البته من واحد رو فروختم و به مدت یکسال فرصت دارم که برای خریدار سند بزنم که هفت ماه از آن گذشته است
ملک هم جدیدا از موقوفات آستان شده است
آیا میتونم از سازنده به شورای حل اختلاف شکایت کنم؟

(۸ واحد بودیم در سال ۹۲ برای مشارکت )

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و سند را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید.

سلام
می توانید الزام سازنده را به ایفای تعهدات قراردادی (که طبعا شامل اخذ صورتمجلس تفکیکی نیز می باشد) از دادگاه بخواهید. این موضوع نیز مانند سایر دعاوی راجع به اموال غیر منقول خارج از صلاحیت شورای حل اختلاف بوده و بایستی برای آن به دادگاه عمومی حقوقی دادخواست بدهید.

به مهر
بعد از صدور پایان کار
همه شرکا باید به اتفاق برای اخذ صورتجلسه تفکیکی و سپس تقسیم نامه به اداره ثبت مراجعه
کنند ویا همگی به یک نفر وکالت بدید و اگر جزء تعهدات سازنده بوده و انجام نمیده باید الزام به انجام تعهد کنید

باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع الزام به تنظیم سند رسمی اخذ صورت مجلس تفکیکی به دادگاه تقدیم نماییدضمنااین مساله ربطی به شورای حل اختلاف ندارد

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به ایفای تعهدات در باب اخذ تفکیک نامه نموده و اگر اقدامی در این مورد نکرد از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

با سلام و عرض احترام شما به شورای حل اختلاف نمی توانید شکایت کنید بلکه باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع الزام به تنظیم سند رسمی اخذ صورت مجلس تفکیکی به دادگاه تقدیم نمایید و موضوع در دادگاه عمومی حقوقی بررسی میشود تنظیم دادخواست در این مورد بسیار دقیق و مهم می باشد