در صورت نداشتن رابطه به مدت ۴ ماه با زوجه،آیا برای وی حق طلاق ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۴۵ پاسخ ۹۵,۸۰۲ #19478522

در صورتی که زوج به مدت ۴ ماه به علت لجبازی با خانمش از رابطه جنسی خودداری کند و خانم درخواست طلاق بکند، آیا دادگاه به درخواست طلاق خانم پاسخ مثبت می دهد؟
و اینکه مهریه به خانم تعلق می گیرد؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر این مورد توسط دادگاه از مصادیق عسر و حرج تشخیص داده شود امکان اجازه طلاق توسط دادگاه وجود دارد، درباره قسمت دوم سوال باید گفت عدم ایجاد رابطه زناشویی چه از سوی شوهر و چه زن تاثیری بر حق زن بر مهریه ندارد مگر اینکه از ابتدای عقد نکاح هیچگاه رابطه زناشویی صورت نپذیرفته باشد که در شق اخیر زن مستحق نصف مهر خواهد بود

بادرود. درصورت عدم رابطه جنسی از دلایل عسر وحرج بوده ولی مهریه درصورت عدم رابطه زناشویی نصف مهریه ساقط میگردد

با سلام . مهریه صرفا با اراده زوجه بخشیده می شود و هیچ چیزی باعث از بین رفتن مهریه نمی شود .

با سلام اگر عسر و حرج زوجه اثبات شود با توجه به شروط ۱۲ گانه ی عقد نامه حق طلاق ایجاد شده و تاثیری در مهریه ندارد
پیروز و موفق باشید

با درود اگر این موضوع به اثبات برسد و دادگاه این عمل را مصداق عسر و حرج زوجه تشخیص دهد بله حکم به الزام زوج به طلاق صادر می‌کند و مهریه پابرجاست.

درود
اگر موجب عسر و حرج زوجه شود بله ممکن است.

باسلامبرابرقانون مدنی زن ومرد بایستی نسبت به همدیگر بایدتکالیف ووظایف زناشوئی انجام بدهندچنانچه زوج تحت عنوان تنبیه وهرچیزی ازداشتن رابطه جنسی با زنامتناع نماید زن می تواند طلاق تحت خواستهعسروحرج در دادگاه مطرح کرده وبا اثبات ادعای خویش طلاق بگیرید.