اگر من قرارداد رو پست کنم، مشکلی نمیتونن بعدا برام پیش بیارن که مبلغ فسخ بگیرن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #19325859

سلام.بنده مدتی پیش قرارداد طراحی سایتی با شرکتی ثبت کردم.الان قصد فسخ را دارم.
در اولین تماس که باهاشون صحبت کردم،گفتن که مشکلی نداره و مبلغ پیش پرداخت رو برمیگردونند.
ولی در تماس بعدی گفتن که قراردادی که دست خودتون رو هست رو باید بیاید و حضوری فسخ کنید و چون من امکان حضور در محل شخص رو نداشتم(در شهر دیگری بود) گفتم که قرارداد رو پست میکنم و قبول کردند.

در قرارداد ذکر شده"ازآنجایی که کارفرما پس از پرداخت پیش پرداخت شروع به انجام موضوع قرارداد مینمایند و انجام قرار داد برای کارفرما هزینه در بر دارد،درصوتی که کارفرما پس از پرداخت پیش پرداخت تصمیم به فسخ قرارداد بگیرد،میبایست مبلغ خسارت اعلامی از طرف مجری را به وی بپردازد.بدیهی است که فسه قرارداد میبایست بصورت حضوری در محل مجری بوده و این قراداد مندرج به امضا طرفین برسد"

من همون روز که قرارداد رو بستیم زنگ زدم و گفتم الان آماده نیستم و روی پروژه کار نکن(تماس بوده و مدرکی ندارم).

الان سوالم اینه،اگر قرارداد رو بفرستم،مشکلی پیش نمیاد برام،چون من با شخصی به اسم ______ صحبت کردم ولی قراداد به نام شخص_____ هست و شخص ________ میگه که آقای_______ شریک بنده هستند.

و من با شخص _______ صحبت کردم ولی وییس رو دارم که میگه صحبت کردم با شریکم که مبلغ فسخ رو نگیره و پیش پرداخت رو برگردونه و با خود________ صحبتی نداشتم

اگر من قرارداد رو پست کنم،مشکلی نمیتونن بعدا برام پیش بیارن که مبلغ فسخ بگیرن؟
راهکار شما چی هست؟

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار داد باید باکسی که طرفت بود فسخ کنی وبا ارسال ان با پست دیگر هیج مدرکی در دست نداری بهتر است که طرفین یک توافق نامه با حضور هم دیگر قرارداد را اقاله کنند